Έπαρχος Κω: Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες «παλαίμαχους» Ιατρούς

Έπαρχος Κω: Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες «παλαίμαχους» Ιατρούς

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου, στην οποία βραβεύθηκαν οι «παλαίμαχοι» Ιατροί κ. Χ. Νικολής, Θ. Χατζηστέργος, Μ. Παπαχρήστος και Χ. Κιάρης, θα ήθελα να συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου τους εξαίρετους συναδέλφους, για την πολύχρονη πορεία τους, αλλά και να τους ευχαριστήσω για την τεράστια προσφορά τους.

Ο Χαράλαμπος Νικολής, ο Θεόφιλος Χατζηστέργος, ο Μύρος Παπαχρήστου και ο Χαράλαμπος Κιάρης, είναι η ζωντανή υπενθύμιση των αρχών και αξιών που διέπουν την Ιπποκρατική Ιατρική, αλλά και η «απόδειξη» πως το Ιατρικό λειτούργημα μπορεί να εξασκηθεί ακόμα και στις πλέον δύσκολες ή αντίξοες συνθήκες.

Οι 4 Ιατροί που βραβεύθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο, έχουν αφήσει παρακαταθήκη στους νεότερους όχι μόνο στον τομέα της Επιστήμης τους, αλλά και στην κοινωνία, την πολιτική και την συγγραφή, που επίσης διέπρεψαν.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε και εξακολουθείτε να προσφέρετε στον τόπο μας.

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr