Έπαρχος Κω: Ενέργειες σχετικά με τα οριστικά παραχωρητήρια των λαϊκών κατοικιών

Share This Post

Έπαρχος Κω: Ενέργειες σχετικά με τα οριστικά παραχωρητήρια των λαϊκών κατοικιών

Το Επαρχείο Κω – Νισύρου θα ήθελε να ενημερώσει σχετικά με το αίτημα των δικαιούχων των τριάντα έξι (36) λαϊκών κατοικιών στην περιοχή Ιμπράτι-Σούτσι, για επίδοση των «Οριστικών Παραχωρητηρίων».

Ο Έπαρχος θέλει να καταστήσει απολύτως σαφές, πως ουδέποτε έλαβε κάποια ενημέρωση επίσημη ή μη από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή από εκπρόσωπο των δικαιούχων, όσον αφορά το εν λόγω ζήτημα που χρονολογείται από δεκαετίας και πλέον και/ή τυχόν εκκρεμότητες αυτού. Τουναντίον, πληροφορήθηκε επ΄ αυτού από την ανάδειξή του στα τοπικά ΜΜΕ.

Αντιλαμβανόμενος όμως, το επείγον του ζητήματος, ανέλαβε άμεσα την πρωτοβουλία να επισπεύσει όλες τις διαδικασίες που άπτονται της αρμοδιότητάς του, ενημερώνοντας εγγράφως και με τη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος τους φορείς, καθώς εξ΄ όσων προκύπτουν δεν έχει ενεργοποιηθεί η «Εκτιμητική Επιτροπή» ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τους τίτλους κυριότητας ιδιοκτησίας.

Επιπλέον ζητά να καθοριστούν τα κριτήρια προκειμένου να παραχωρηθούν οι εννέα (9) αδιάθετες κατοικίες, ολοκληρωμένες από το 2018, στην περιοχή Ιμπράτι-Σούτσι.

Ο Έπαρχος διαβεβαιώνει ότι είναι υπέρμαχος των δίκαιων αξιώσεων των ιδιοκτητών που ταλαιπωρούνται και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη των διαδικασιών έως ότου βρεθεί οριστική λύση.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by