Έπαρχος Καλύμνου: Καλή σχολική χρονιά!

Share This Post

 

Έπαρχος Καλύμνου: Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπητά μου παιδιά ,

 

Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική χρονιά και έρχεται θαρρώ με φόρα , μετά από τις προηγούμενες δύσκολες λόγω της πανδημίας χρονιές.

 

Σας βλέπω να γυρνάτε στα σχολεία σας με όρεξη , αναζητώντας τις παρέες , τους φίλους , τους δασκάλους σας, την επικοινωνία με τους συνανθρώπους που όλοι έχουμε ανάγκη.

 

Ένας καινούριος εκπαιδευτικός κύκλος αρχίζει για τον καθένα από σας, ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το μυαλό και την ψυχή σας , να ανακαλύψετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και να στηρίξετε σε γερά θεμέλια το μέλλον και τις προοπτικές της ζωής σας.

Ζήστε αυτό το ταξίδι όσο μπορείτε καλύτερα, αξιοποιείστε το και μην σπαταλήσετε τη διάρκεια του άσκοπα.

Σας εύχομαι να έχετε πρώτα απ΄όλα υγεία και μια όμορφη και παραγωγική σχολική χρονιά.

 

Στους εκπαιδευτικούς μας που με υπευθυνότητα και πολλή αγάπη αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τα παιδιά μας σ΄αυτή τη διαδρομή , εύχομαι να έχουν υγεία, δύναμη και καλή διάθεση να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους .

 

Επίσης εύχομαι υγεία και κουράγιο στους αγαπητούς γονείς που αγωνιούν για τα παιδιά τους και στέκονται δίπλα τους υποστηρικτικοί σε κάθε τους βήμα.

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους.

 

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Καλύμνου Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by