Έντονη αντίδραση του Ιωάννη Παππά για το πρόβλημα με το πλοίο «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Share This Post

Έντονη αντίδραση του Ιωάννη Παππά για το πρόβλημα με το πλοίο «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Έπειτα από την μη αναχώρηση του πλοίου «ΟΛΥΜΠΟΣ», που θα συνέδεε τον Πειραιά με την Ηρωική Νήσο Κάσο και την Κάρπαθο , αλλά μετά από επιθεώρηση κρίθηκε μη αξιόπλοο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας αλλά και επισκεπτών, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του και ζητώντας την άμεση επίλυση του ζητήματος, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να διανεμηθούν τα μεταφερόμενα προϊόντα, όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο κ. Παππάς έλαβε τη διαβεβαίωση, πως οι συμπολίτες, οι επισκέπτες και τα οχήματα που αναμενόταν να ταξιδέψουν με το «ΟΛΥΜΠΟΣ», θα φύγουν σήμερα το μεσημέρι στις 3 η ώρα με το Blue Star Patmos.

Επίσης, το γρήγορο πλοίο που συνδέει την Κρήτη με την Ηρωική Νήσο Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη και Ρόδο, ξεκινάει την Παρασκευή στις 15/07. Λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε, ο κ. Παππάς ζήτησε από την ηγεσία του Υπουργείου, να παρατείνει τα δρομολόγια και τον Σεπτέμβριο και να μην σταματήσει στις 4/9, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by