Ένταση στο Μαστιχάρι για το παραλιακό πάρκινκ

Ένταση στο Μαστιχάρι για το παραλιακό πάρκινκ

Πηγή: www.vimatisko.gr

Ένταση υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο Μαστιχάρι, όταν χθες, Μ. Τετάρτη, ο Δήμος, πήγε να στρώσει το πάρκινκ στο λιμάνι, με ορισμένους καταστηματάρχες της περιοχής, να διαμαρτύρονται, καθώς ισχυρίζονται ότι όλος ο παραθαλάσσιος εκείνος χώρος χρησιμοποιείται ανεξέλεγκτα ως χώρος πάρκινκ, δημιουργώντας μία άσχημη εικόνα σε μία πανέμορφη περιοχή, που αντί να αξιοποιείται, υποβαθμίζεται με τη χρήση της ως χώρος στάθμευσης. Επίσης, κάτοικοι καταγγέλλουν ότι έγινε παράνομη αμμοληψία και πως πέταξαν πέτρες στο δρόμο, ενώ (σύμφωνα πάντα με όσα μας είπαν) τα μηχανήματα που έκαναν τις εργασίες, δεν είχαν καν πινακίδες.

Όπως μας ενημέρωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχαειας κ. Νίκος Φραζής, κάποιοι έκαναν και σχετικές καταγγελίες για τις εργασίες αυτές, ενημερώνοντας όμως, ότι ο χώρος είναι χερσαία ζώνη και έτσι ο Δήμος και το Λιμενικό ταμείο, μπορούν να κάνουν παρεμβάσεις.

«Συνεχίζουμε – είπε ο κ. Φραζής- όπως και τις προηγούμενες ημέρες να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο του Μαστιχαριού. Τώρα προσπαθούμε να στρώσουμε τον χώρο του πάρκινκ, ώστε να μπορούν να σταθμεύουν λίγα οχήματα για να εξυπηρετούνται τα καταστήματα. Έχουν δίκιο οι καταστηματάρχες ότι ο χώρος, δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο και ανεξέλεγκτο πάρκινκ, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον καθαρισμό που κάνουμε τώρα.

Πρέπει να μπουν κάποια μέτρα και να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν τα προβλήματα των προηγούμενων ετών. Θα γίνουν παρεμβάσεις, ώστε να υπάρχει διαθέσιμος μόνο ένας μικρός χώρος για πάρκινκ και ο υπόλοιπος χώρος να είναι προσβάσιμος στους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν μία βόλτα με τα πόδια».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr