Έναρξη προπονήσεων των Ακαδημιών της ΑΕ ΚΩΣ και του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Ρεπορτάζ : Στέργος Χατζηστέργου

Έναρξη των Ακαδημιών της ΑΕ ΚΩΣ  και του  ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, από την Δευτέρα 17/5/21, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 Επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η συμμετοχή των αθλητών τους στις προπονήσεις γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου του selftest που χρησιμοποιούν τα παιδιά στο σχολείο τους. 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε όλοι, παιδιά, προπονητές, στο φυσικό μας χώρο στα δημοτικά στάδια ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και ΦΙΛΙΝΟΣ.
 
   Κοινός στόχος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και των ποδοσφαιρικών συλλόγων, είναι τα παιδιά μας, οι μικροί αθλητές μας, να βρίσκονται με ασφάλεια στον αγαπημένο τους χώρο γεμάτα χαρά που ξαναβλέπουν τους συναθλητές τους και τους προπονητές τους και θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και λατρεύουν.
  Σ΄ αυτό το διάστημα, έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού φυσικού χλοοτάπητα και οι προπονητές των δύο ιστορικών συλλόγων, οι κύριοι  Σπύρος Οχτάρας και Ηλίας Κίτσιος, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, για την διάθεση των δημοτικών σταδίων και την συνεχή υποστήριξη της προσπάθειας που καταβάλλουν για την ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου

 

©2020 radioproto.gr is made with by