Έναρξη προβολών ΚΙΛΕΚΩ στον Κιν/φο «Ορφέα» Τρίτη 5/11, 21:30

Έναρξη προβολών ΚΙΛΕΚΩ στον Κιν/φο «Ορφέα» Τρίτη 5/11, 21:30

Η ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινάει τις τακτικές της χειμερινές προβολές στον Κινηματογράφο Ορφέα με ένα πρόγραμμα δώδεκα επιλεγμένων ταινιών από την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή. Οι προβολές θα γίνονται Τρίτες στις 21:30. Αυτή την Τρίτη θα προβληθούν οι υπέροχοι και βραβευμένοι με Χρυσό Φοίνικα «Κλέφτες Καταστημάτων». Γενική Είσοδος 5 ευρώ στο ταμείο του κινηματογράφου.

05/11 Shoplifters (2018) 120’ Ιαπωνία

του Hirokazu Koreeda, με τους Lily Franky, Sakura Andô, Kirin Kiki

Ο φακός του Χιροκάζου Κορεέντα στρέφεται στη σκοτεινότερη γωνιά της πολύχρωμης βιτρίνας του ιαπωνικού ονείρου, εκεί συναντά την υπερήλικη Χάτσουε, τον γιο της Οσάμου, τη σύζυγό του Νομπούγιο και τον μικρό τους γιο Σότα, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα χαμόσπιτο δύο δωματίων με τη σύνταξη της γιαγιάς, περιστασιακές δουλειές και τακτικές «επιδρομές» σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα για τη δωρεάν προμήθεια αγαθών. Η κατάστασή τους περιπλέκεται όμως ακόμη περισσότερο όταν συναντήσουν στο δρόμο ένα κοριτσάκι που μοιάζει κακοποιημένο κι εγκαταλελειμμένο…

Μία ψιθυριστή, μικρή ταινία με τεράστια καρδιά, παρουσιάζει μία άλλη όψη των κλεμμένων στιγμών στη ζωή και στο σινεμά. Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών, επίσημη υποβολή της Ιαπωνίας για τα Οσκαρ.

Δείτε το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr