Έλλη Καρανίκα: Δεύτερη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμού – Ποια η διαδικασία εγγραφής 

 

Έλλη Καρανίκα: Δεύτερη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμού – Ποια η διαδικασία εγγραφής 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου η δεύτερη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμών από την ίδια Ομαδα Εθελοντών, την Γιατρό Ελλη Καρανικα,την Νοσηλεύτρια Ανθούλα Τσίκνη και την Υπεύθυνη του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου, Μαρία Κικε.
Εμβολιάστηκαν  12 συμπολίτες μας,υπερήλικες, κλινήρεις με αδυναμία μετακίνησης.Ο περιορισμένος χρόνος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τον εμβολιασμό όσων διαμένουν στα χωριά.Γι’ αυτούς θα  γίνει άλλος σχεδιασμός στο επόμενο διάστημα.
Να σημειωθεί ότι  προκειμένου να είναι εφικτός ο κατ’ οίκον  εμβολιασμός, ο θεράπων Γιατρός που  χορηγεί την ιατρική γνωμάτευση  για αδυναμία μετακίνησης(: όχι δυσκολία), πρέπει να κάνει ο ίδιος  στην ηλεκτρονική  πλατφόρμα την δήλωση των ενδιαφερομένων. Κάνουμε έκκληση να προσέλθουν ή να μεταφερθούν απο τους οικείους τους για εμβολιασμό στο νοσοκομείο μας και  άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να εξυπηρετηθούν χωρίς καθυστέρηση και ταλαιπωρία. Ζητάμε την συνεργασία και την κατανόηση όλων για την μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού στις τοπικές περιορισμένες δυνατότητες σε διαθεσιμο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Η αισιοδοξία για την  αρχή του τέλους της πανδημίας που διαφαίνεται, χρειάζεται την έμπρακτη  συμβολή όλων μας.
Έλλη Καρανίκα

Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Το ΓΕΛ Αντιμάχειας Κω συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Το ΓΕΛ Αντιμάχειας Κω συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (6

©2020 radioproto.gr