Έκκληση για βοήθεια από Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κω

Share This Post

 

Έκκληση για βοήθεια από Ουκρανούς πρόσφυγες στην Κω

Συνεχίζουν να καταφτάνουν στην Κω Ουκρανοί πρόσφυγες ( γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι έφυγαν από την εμπόλεμη ζώνη και φιλοξενούνται προσωρινά σε συγγενικά και φιλικά σπίτια Ουκρανών που ήδη διαμένουν στο νησί μας.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους απευθύνουν έκκληση προς των Κωακό λαό για συγκέντρωση ειδών σε ρούχα και παπούτσια και ότι άλλο μπορεί να διαθέσει ο καθένας σε είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα. Επίσης γίνεται έκκληση για προσφορά βρεφικού γάλακτος ΝΑΝ 3 για μωρό ενός έτους. 

Πρόκειται για γυναίκες και παιδιά ηλικίας από ενός (1) έτους. Αυτή την στιγμή το μωρό ενός έτους έχει ανάγκη για ρούχα, παντόφλες,  παπούτσια. Ανάγκη για ρουχισμό και παπούτσια έχουν αγόρια 6 ετών,  7 ετών, 9 ετών, 13 ετών, 14 ετών.

Τα νούμερα παπουτσιών είναι 22, 37, 34, 38.

Παράλληλα είναι και οι μητέρες οι οποίες έχουν ανάγκη από είδη ρουχισμού.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει κάτι από τα παραπάνω ή κάτι άλλο, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με την κυρία Ελπίδα στο τηλέφωνο 6947582738 ή να καλέσει στο Ράδιο Πρώτο 91.5 στο 22420 29099 ( 09.00 – 14.00) προκειμένου να γίνει η συγκέντρωση και παράδοση των πραγμάτων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω

  Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω Με κάθε λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, παρουσία πλήθους κόσμου

©2020 radioproto.gr is made with by