“Άντε Γεια στον Καρκίνο”Στις 24 Σεπτεμβρίου ο περίπατος ζωής. στην Καρδάμαινα.  Η Β. Μπατίκα μίλησε για τους σκοπούς του συλλόγου και την αναβάθμιση στο ουρολογικό του νοσοκομείου Κω με την συμβολή του γιατρού Ο. Δελημπαλτίδη

“Άντε Γεια στον Καρκίνο”Στις 24 Σεπτεμβρίου ο περίπατος ζωής. στην Καρδάμαινα.  Η Β. Μπατίκα μίλησε για τους σκοπούς του συλλόγου και την αναβάθμιση στο ουρολογικό του νοσοκομείου Κω με την συμβολή του γιατρού Ο. Δελημπαλτίδη

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» και φέτος διοργανώνει τον καθιερωμένο «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΖΩΗΣ» στις 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023.

Εκκίνηση από το ξενοδοχείο MITSIS – NORIDA BEACH στην Καρδάμαινα στις 16:00 μμ.

Συνάντηση και μεταφορά με λεωφορείο στην ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΞΙ στις 15:00μμ.

Συμμετοχή με μπλουζάκι 10€. Μουσική, χορός και κλήρωση πλούσιων δώρων στον τερματισμό στο μουσείο.

Mε μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τον φετινό Περίπατο Ζωής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24.09.2023 όπως πάντα στην Καρδάμαινα με ώρα εκκίνησης τις 16.00 μ.μ.

Τα έσοδα όπως πάντα θα διατεθούν στην στήριξη καρκινοπαθών συμπολιτών μας καθώς και στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο του νησιού.

Για τον περίπατο μίλησε εκ μέρος του συλλόγου η Βούλα Μπατίκα στο Ράδιο Πρώτο. Αναφέρθηκε στις δράσεις που αφορά την άμεση βοήθεια καρκινοποαθών της Κω και των συνοδών τους καθώς και προσφορές με εξοπλισμό μεγάλης αξίας προς  το νοσοκομείο Κω. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν αγοραστεί σωτήρια μηχανήματα για το ουρολογικό γραφείο του νοσοκομείου. Μάλιστα οι στόχοι και φέτος είναι υψηλοί με όλους να ευελπιστούν ότι θα συγκεντρωθούν περισσότερα από 40.000 ευρώ.

Έκανε ειδική αναφορά στον ουρολόγο του νοσοκομείου κ. Δελημπαλτίδη ο οποίος έχοντας θέληση και διάθεση να βοηθήσει τους ασθενείς, σε συνεργασία με τον σύλλογο εξόπλισε με νέα μηχανήματα το ουρολογικό γραφείο.

Παράλληλα ο κ. Οδυσσέας Δελημπαλτίδης ο οποίος είναι όλο το 24ωρο δίπλα στα ουρολογικά περιστατικά, από την πρώτη στιγμή της έλευσής του στην Κω, συμμετέχει στις δράσεις του “Άντε Γεια στον Καρκίνο” όπως και άλλοι γιατροί πχ κ. Μαυροειδής, κ. Τρίγκας.. κ. Τόππος, κα. Κουζούκα και άλλοι ‘έμπρακτα και όχι για το θεαθήναι. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε και εμείς να εκφράσουμε και γραπτώς τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Οδυσσέα Δελημπαλτίδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή και εκτός κανονικού ωραρίου, βρέθηκε δίπλα στον Πάρη Λαδικό σε έκτακτο σοβαρό ουρολογικό θέμα υγείας. Με επαγγελματισμό, ανθρώπινη προσέγγιση, καλή επικοινωνία και συμπόνοια, ο γιατρός βοήθησε στα μέγιστα ώστε ο Πάρης να αναρρώσει και να επιστρέψει σύντομα στα μικρόφωνα του Ράδιο Πρώτο. 

Γιατρέ σας ευχαριστούμε! 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Βούλας Μπατίκα στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σήμερα οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Σήμερα οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Πηγή: www.vimatisko.gr Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Οι εκλογές

©2020 radioproto.gr