Άλλα κι Άλλα: Καθημερινά από τις 11πμ τσίπουρο με κερασμένο μεζέ και από τις 5μμ τα γνωστά πιάτα

Έχεις όρεξη για μεζέδες και τσίπουρο με την παρέα σου;

Τσιπουροκατάνυξη με μία λέξη απλά και ωραία. Πλέον το μεζεδοπωλείο Άλλα κι Άλλα μας προσφέρει την τέλεια επιλογή μέσα στην ημέρα. Καθημερινά από τις 11 το πρωί σας περιμένουν τσιπουράκια για ένα μίνι διάλλειμα από την δουλειά και ο μεζές κερασμένος από το μαγαζί!

Καθίστε στην δροσερή αυλή ή στην φιλόξενη σάλα και απολαύστε τσίπουρο, κρασί , μπύρα ή τοπικά αναψυκτικά Natur Galathris και γευθείτε καταπληκτικούς γνήσιους ελληνικούς μεζέδες προσφορά του Άλλα κι Άλλα!

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα θα δοκιμάσεις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και πιάτα που ετοιμάζονται με φαντασία και τα πιο φρέσκα υλικά!

Αγαπημένα πιάτα από το γνωστό μενού καθημερινά από τις 5μμ

Φυσικά το γευστικό ταξίδι των καλοφαγάδων δεν τελειώνει στα τσίπουρα. Καθημερινά η κουζίνα του Άλλα κι Άλλα λειτουργεί κανονικά για ψαγμένες γευστικές εμπειρίες. Το μενού περιέχει φαγητά και μεζέδες φτιαγμένα με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς από την Κω και όχι μόνο.

Στο Άλλα κι Άλλα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής με το μενού να βρίσκεται σε ψηφιακή μορφή με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σας. Το γευστικό στέκι στο κέντρο της Κω , ετοιμάζει και πολλές μουσικές εκπλήξεις για φέτος το χειμώνα με μουσικά σχήματα που θα μας ξεσηκώσουν.

Μεζεδοπωλείο Άλλα κι Άλλα

Γρηγορίου Ε΄ 35

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κάντε κράτηση στο 22420 220 22

©2020 radioproto.gr is made with by