Άγιος Κωνσταντίνος : Κάθε Κυριακή μονοήμερη εκδρομή στην μοναδική Νίσυρο! Αναχώρηση από Καρδάμαινα 10.30. Αναχώρηση από Νίσυρο 17.30

Άγιος Κωνσταντίνος : Κάθε Κυριακή μονοήμερη εκδρομή στην μοναδική Νίσυρο! Αναχώρηση από Καρδάμαινα 10.30. Αναχώρηση από Νίσυρο 17.30

Το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την μαγευτική Νίσυρο στις νέες μονοήμερες εκδρομές που διοργανώνει κάθε Κυριακή με ακόμη περισσότερες ώρες στο νησί του ηφαιστείου.

Πιο συγκεκριμένα το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος αναχωρεί από το λιμάνι της Καρδάμαινας στις 10.30 το πρωί και επιστρέφει από τη Νίσυρο με ώρα αναχώρησης 17.30.

Έτσι έχετε όλη την ημέρα μπροστά σας για να κάνετε βόλτες στο Μανδράκι, να προσκυνήσετε στην Παναγιά Σπηλιανή, να κάνετε μπάνιο στους Χοχλάκους και να πιείτε ουζάκι με μεζέ στην πλατεία Ηλικιωμένη.

Σε συνεργασία με το πρακτορείο Enetikon Travel μπορείτε να επισκεφτείτε με τα κλιματιζόμενα λεωφορεία τα υπέροχα Νικιά με την παραδοσιακή πλατεία που θεωρείται η καλύτερη σε όλο το Αιγαίο αλλά και το Ηφαίστειο για μία μοναδική εμπειρία.

Μην παραλείψετε να πάτε μία βόλτα από τον παραθεριστικό οικισμό Πάλους αλλά και στο υπέροχο ορεινό Εμποριό, ένα χωριό που δειλά – δειλά ζωντανεύει ξανά.

Το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος διοργανώνει καθημερινά εκδρομές από Καρδάμαινα προς Νίσυρο. Τις Κυριακές η παραμονή είναι περισσότερες ώρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε: 6980731713

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr