Άγγελος Καλαθιανάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» –  «Θέλουμε σύμμαχο όλη την κοινωνία! Οι δεσμεύσεις στο πρόγραμμα θα γίνουν πράξεις»! (video)

Άγγελος Καλαθιανάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» –  «Θέλουμε σύμμαχο όλη την κοινωνία! Οι δεσμεύσεις στο πρόγραμμα θα γίνουν πράξεις»!(video)

Με πολλά χρόνια εμπειρίας σε φορείς και συλλόγους αλλά και σε κομματικά όργανα ως υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, μέχρι πρότινος πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Καλύμνου, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου, εκπρόσωπος ΕΒΕΔ και άλλα, ο Άγγελος Καλαθιανάκης αυτή την φορά θέτει τον εαυτό του στην κρίση του καλυμνιακού λαού ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καλαθιανάκης ένωσε τις δυνάμεις του με τον τέως δήμαρχο και υποψήφιο εκ νέου κ. Γιάννη Γαλουζή και την παράταξη «Νέα Κάλυμνος».  Μίλησε στο www.radioproto.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

« Το ψηφοδέλτιό μας είναι πολυπολιτικό, πολυσυλλεκτικό και εξαιρετικό. Είχαμε στο παρελθόν καλή συνεργασία με τον κ. Γαλουζή .Είχα προτάσεις από όλες τις παρατάξεις και περίμενα να δω πρώτα ποια θα είναι η θέση της ΝΔ στις εκλογές και πήρα την απόφασή μου».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καλαθιανάκης ο κ. Γιάννης Γαλουζής ως δήμαρχος είχε δημιουργήσει υποδομές , έφερε την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Κάλυμνο και διαχειρίστηκε έντιμα την τετραετία του.

« Θέλουμε σύμμαχο όλη την κοινωνία! Φορείς, σωματεία, πολίτες, όλη την Κάλυμνο. Προσωπικά μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μας με τις γνωριμίες που έχω στην ομοσπονδία εμπόρων , στο επιμελητήριο και στα κομματικά και κυβερνητικά όργανα. Βοήθησα στη δημιουργία του εσπερινού ΕΠΑΛ . Ο κ. Γαλουζής μπορεί να λειτουργήσει και την σχολή μηχανικών. Να δημιουργήσουμε ένα πάρκο εναλλακτικών αθλημάτων όπως είναι πάρκο καταδύσεων, πάρκο αναρρίχησης».

Ο κ. Καλαθιανάκης με όλη του την ειλικρίνεια τόνισε ότι η παράταξη εφόσον είναι η νέα δημοτική αρχή, θα τηρήσει τον λόγο της και θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της. « Οι δεσμεύσεις στο πρόγραμμα θα γίνουν πράξεις»!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr